Metaalbedrijven presteren beter met MKG3 in de cloud Metaalbedrijven presteren beter met MKG3 in de cloud
MKG3 startscherm; jouw persoonlijke startscherm met moduleknoppen, grafieken en rapporten.
Persoonlijke startpagina
Creëer je eigen startpagina en deel je scherm in, zoals jij dat wilt. Modules die je veel gebruikt, grafieken en rapporten die je vaak nodig hebt. Sommige knoppen laten je zien welke acties nog niet zijn voltooid.
Overzichtelijke rapporten
Presenteer de rapporten die voor jou belangrijk zijn, zoals de lopende verkooporders. In één oogopslag inzicht in de status van je orderportefeuille. Real time en gerangschikt op leverdatum, op debiteur of op ordernummer.
Snel zoeken
Zoek door het hele pakket, bijvoorbeeld op de omschrijving van een bepaald product. Hoe je wilt zoeken en welke zoekresultaten je wilt, dat bepaal je zelf. Of je het bijbehorende artikel zoekt of de tekening met revisie en positienummer, het is eenvoudig in te stellen.
MKG3 overzichtelijk Excel structuur; in de live document preview eenvoudig jouw offertes, opdrachtbevestigingen, pakbonnen en facturen opmaken.
Eenvoudig calculeren
Calculeer eenvoudig je offertes, bijvoorbeeld via de versnelde rekenmethode. Je hebt meteen inzicht in de prijzen van de materialen en de bewerkingen die je nodig hebt om je product te maken. Zo onderbouw je elke offerte met een goede calculatie.
Afbeeldingen gebruiken
Maak ERP voor jouw medewerkers nog gebruiksvriendelijker door afbeeldingen toe te passen. Denk hierbij aan afbeeldingen van machines, bewerkingen, artikelen en personen.
Documenten koppelen
Koppel tekeningen en andere relevante documenten aan je calculatie. Zo is meteen duidelijk welk eindproduct je gaat maken. Alle documenten zijn direct beschikbaar voor de productie, als jouw offerte een order wordt.
MKG3 Vind en hergebruik alle historische gegevens en tevens in de live document preview eenvoudig jouw offertes, opdrachtbevestigingen, pakbonnen en facturen opmaken.
Historische orders
Vind en hergebruik alle verkooporders, ook de historische. Dat gaat snel en simpel via de optie uitgebreid zoeken. Je kunt volledige orders kopiëren of alleen de orderregels die je nodig hebt. Geen overbodig invoerwerk meer.
Status per orderregel
Check in één oogopslag de status van de orderregel. Is de order bevestigd, kan de pakbon al worden gemaakt? Elke regel laat duidelijk zien welke actie je hierna kunt of moet gaan doen. Bewaak de voortgang van je orderproces.
Wijzigingen in beeld
Met de live document preview zie je direct het gevolg van elke wijziging op je scherm. Zo controleer je snel en eenvoudig je offertes, opdrachtbevestigingen, pakbonnen en facturen voordat die de deur uitgaan.
MKG3 Complete boekhouding;  waar je eenvoudig jouw openposten bewaakt, in enkele stappen aanmaningen kunt genereren of je btw-aangifte doet.
Complete boekhouding
Kies voor de module Financieel en je hebt een complete boekhouding tot je beschikking. De module is volledig geïntegreerd in je pakket. Meteen inzicht in je open posten, eenvoudig je betalingsverkeer regelen of je btw-aangifte doen.
Open posten bewaken
Krijg in één oogopslag een duidelijk overzicht van je open posten. Welke debiteur moet nog betalen? Om welke orders gaat het? Hoe groot is de betalingsachterstand? Filter op vervaldatum en je weet meteen welke vervolgacties je moet doen.
Aanmaningen genereren
Genereer in slechts enkele stappen een overzichtelijk rapport, bijvoorbeeld een aanmaning op basis van de openstaande posten. Dit soort rapporten bieden je niet alleen inzicht en overzicht, maar helpen je ook duidelijk te communiceren met je klant.
MKG3 Shop Floor
Urenregistratie
Om tot goede inzichten te komen in de kostprijs van een product of voor het bepalen van de prijs richting de klant, beschikt MKG over een gedetailleerde urenregistratie. Alle directe, indirecte, afwezigheids- en overuren zijn inzichtelijk.
Shop floor
Shop Floor is een volledige ERP werkplek voor de productievloer. Denk hierbij aan inzicht in de geplande werkzaamheden en het verantwoorden van de uren(urenregistratie). Alle uren worden direct in het systeem vastgelegd. Hierbij is specificatie van bijvoorbeeld aantallen, afkeur en opmerkingen mogelijk.

Metaalbedrijven presteren
beter met MKG ERP-software in de cloud

Vraag hier vrijblijvend een gratis demo aan:

Momenteel is er een storing. Helaas kunnen wij jouw aanvraag niet afhandelen. Probeer het later opnieuw of bel ons tijden kantooruren. Onze excuses voor het ongemak.

    * verplicht invullen

Hartelijk dank voor je interesse. We streven er naar om binnen 1 werkdag te reageren.


Of bel tijdens kantooruren op tel.nr:
Bel ons vandaag. +31 (0) 74 - 24 23 654
MKG is Smart Industry ambassadeur en is lid van Verenigde Maakindustrie Oost en High Tech Platform. MKG gebruikt OpenEdge van Progress.