Achtergrond van MKGDe ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB) missen vaak de noodzakelijke kennis om IT strategisch in te kunnen zetten. Hierdoor gebruiken zij IT vooral voor hun administratie en niet zozeer om de productiviteit en innovatiekracht van hun bedrijf te verbeteren.

MKG ontwikkelt en implementeert bedrijfsadministratieve software (ERP) voor uitsluitend toeleveranciers, machine/apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

Kenmerkend voor de metaal is de specifieke wijze van verkopen, calculeren, produceren, inkopen, wel of geen voorraad houden, uitbesteden en machinebezetting.

Onze kennis is gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring in het automatiseren van processen binnen de metaal en door specialisatie biedt MKG voor deze processen een standaardpakket en is maatwerk overbodig.

Jouw achtergrond?

Metaaltoeleveranciers, machine/apparatenbouwer of oppervlaktebehandelaar met vragen of wensen?
Bel ons!

Missie MKGKwalitatief hoogwaardige oplossingen en kennis bieden op het gebied van geïntegreerde informatie systemen aan de MKB metaalbranche in West Europa.

Zij biedt hiervoor:

expertise in de vorm van ervaren consultants met technische en organisatorische vaardigheden

eigen ontwikkelde bedrijfsadministratieve (ERP) software;
MKG3 en MKG5WERKEN BIJ MKG

Werken bij MKG.

Werken bij MKGBij MKG werken ambitieuze mensen met ERP en de processen in de metaal als kerncompetentie. MKG is actief in Nederland, België en Duitsland en komt graag in contact met personen die het team kunnen versterken op het gebied van:

• verkoop
• consultancy
• of ontwikkeling.


Heeft u minimaal een HBO werk- en denkniveau en bent u van mening dat u MKG kunt versterken, stuur dan een korte sollicitatiebrief met een uitgebreid curriculum vitae naar pz@mkg.nl.
Binnen 14 dagen reageren wij.

Openstaande vacaturesWij zijn momenteel op zoek naar:

Vacature 1e lijns support consultant

PDF document
Vacature 1e lijns support consultantConsultant BI

PDF document
Consultant BISoftware Engineer

PDF document
Software EngineerFull stack web developer

PDF document
Full stack web developer


Deel deze vacature: