Onze achtergrond

MKG ontwikkelt en implementeert bedrijfsadministratieve ERP-software voor metaalbedrijven. Specifieker: voor toeleveranciers, machine- en apparatenbouwers en oppervlaktebehandelaars van 5 tot circa 150 werknemers die klantordergestuurd produceren.

Waarom zo specifiek? Kenmerkend voor de metaal is de unieke manier van verkopen, calculeren, produceren, inkopen, wel of geen voorraad houden, uitbesteden en machinebezetting.

Deze MKB-ondernemers missen echter vaak de noodzakelijke kennis om IT strategisch in te kunnen zetten. Zij gebruiken IT vooral voor hun administratie en niet om de productiviteit en innovatiekracht van hun bedrijf te verbeteren.

Dat is waar MKG kan inspringen. Onze kennis is gebaseerd op 20 jaar ervaring in het automatiseren van processen binnen de metaal. Door specialisatie biedt MKG voor deze processen een standaardpakket; maatwerk is overbodig.


Onze missie

MKG wil kwalitatief hoogwaardige oplossingen en kennis bieden op het gebied van geïntegreerde informatiesystemen aan de MKB metaalbranche in West-Europa. Wij bereiken dit met zelf ontwikkelde bedrijfsadministratieve (ERP) software en bijbehorende expertise van onze ervaren consultants met zowel technische als organisatorische vaardigheden.

Onze organisatie

MKG is een jonge, professionele onderneming met circa 60 hoogopgeleide medewerkers. Wij zijn actief in Nederland, België en Duitsland en hebben inmiddels een grote klantenkring opgebouwd, mede door onze uitstekende reputatie. Ons hoofdkantoor staat in Hengelo (O.) en we hebben een nevenkantoor in Waalre. Wil je werken bij MKG?

MKG Nederland BV is Smart Industry ambassadeur en partner in het Smart Industry Fieldlab: Smart Connected Supplier Network.

WERKEN BIJ MKG

Werken bij MKG.

Werken bij MKG

Als je komt werken bij MKG, kom je terecht in een club ambitieuze mensen met een fascinatie voor ERP, automatisering en bedrijfsprocessen in de metaal. In een mix van Twentse doe-maar-normaal mentaliteit en Brabantse gezelligheid werken we in kleine teams dagelijks aan zeer complexe onderwerpen en uitdagende thema's.

Wij komen graag in contact met jou

Op dit moment hebben we diverse vacatures. Het overzicht vind je hieronder. Staat er geen geschikte vacature tussen? Als je van mening bent dat je ons team kunt versterken op het gebied van ontwikkeling, consultancy, support of verkoop, neem dan gerust contact op. Stuur je motivatiebrief met cv naar pz@mkg.nl. We zullen dan binnen twee weken reageren.