De autorisatie voor meldingen is uitgebreid
We hebben de autorisatie voor meldingen opgesplitst in meerdere niveaus, waardoor er meer controle is over wat een gebruiker mag zien en wijzigen. Voorheen kon een gebruiker ofwel álle meldingen beheren, ofwel alleen de eigen en/of groepsmeldingen. Vanaf nu is het ook mogelijk om gebruikers alleen leesrechten te geven op alle meldingen, zonder dat zij deze mogen aanpassen.
Het veld 'Mag alle meldingen beheren' is hiertoe aangepast van een logical (vinkbox) naar een keuzelijst. Tevens is het label aangepast naar Beheer meldingen. Dit veld kent drie niveaus:
- 0 – Eigen (groeps)meldingen. Raadplegen: alleen eigen meldingen en meldingen van de eigen groep(en). Wijzigen/verwijderen: alleen eigen/groepsmeldingen.
- 1 – Eigen (groeps)meldingen + alle raadplegen. Raadplegen: alle meldingen (ook van andere gebruikers en groepen). Wijzigen/verwijderen: alleen eigen/groepsmeldingen.
- 2 – Alle meldingen beheren. Raadplegen: alle meldingen. Wijzigen/verwijderen: alle meldingen.
|
Conversieprogramma |
- Gepubliceerd:30 sep 2026 14:29
- TypeRelease notes
- FunctionaliteitVERBETERD
- Categorie
- Product
- Versie005.100.004
- BeschikbaarheidOpenbaar