Terug
Vooruit

MKG ERP software voor hogere kwaliteit en betere klantondersteuning

maandag 01 augustus 2016

JPT ontwikkelt en produceert fijnmechanische onderdelen en is eerder dit jaar overgegaan op het gebruik van de MKG ERP software. Lees hier de ervaringen van directeur Mark Jansen over zijn verwachtingen, de implementatie en het gebruik na enkele maanden.

In mei dit jaar startte de implementatie. JPT omschreef haar verwachtingen destijds als volgt:

Met de nieuwe ERP software is JPT straks in staat om haar klanten beter te kunnen ondersteunen. Niet alleen biedt de Customer Relationship Management module ons de mogelijkheden om de wensen en eisen van onze klanten beter inzichtelijk te krijgen, ons kwaliteitsmanagementsysteem zal eveneens verbeteren.

Omdat MKG specialist is voor de metaalbranche begrijpen zij niet alleen de wensen en eisen van JPT, maar ook van onze klanten. De JPT klant zal de voordelen kort na de implementatie zelf al ervaren:

• volledig ondersteunde ketenintegratie
• snellere voor- en nacalculatie
• snellere offertes
• verbeterd kwaliteitsmanagement
• volledige ondersteuning voor ISO NEN certificering
• geïntegreerde productieplanning en machinebezetting
• volledige CRM module


Nu, terugblikkend op het afgelopen half jaar, ervaart Mark Jansen:

Sinds half juni 2014 zijn wij live met de MKG ERP software. Opvallend genoeg kende de overgang weinig hobbels en zowel onze klanten als wij beleefden al snel het voordeel. Alle informatie, van offerte tot en met factuur, staat in één geautomatiseerd systeem. Daardoor zijn wij in staat om de JPT klanten sneller van de juiste informatie te voorzien. Of dit nu gaat om offertes, lopende orders, productiestadia, leverdata of administratieve afhandeling. Bovendien kunnen wij meetresultaten van geproduceerde onderdelen bij de orders opslaan en bewaren waardoor de kwaliteitsborging gegarandeerd is.


Meer informatie over JPT: www.jansen-pt.com