Terug
Vooruit

We willen niet tien verschillende softwarepakketten maar zoveel mogelijk integratie in MKG

woensdag 01 juni 2016

We willen niet tien verschillende softwarepakketten maar zoveel mogelijk integratie in MKGSinds begin 2013 maakt DKMS gebruik van MKG als ERP pakket. Met de implementatie van het systeem is DKMS meteen gebruik gaan maken van nagenoeg alle functionaliteiten die het pakket biedt. En dat is naar volle tevredenheid.

De gehele logistieke en administratieve processen zijn ondergebracht in MKG waarbij de productie tevens plant via MKG. Binnen de DKMS organisatie worden er continue verbeteringen in processen doorgevoerd, waarbij we ervaren dat MKG zeer coöperatief meedenkt en mee-ontwikkelt.

Zo ook de wens naar meer implementatie van kwaliteitszaken. MKG is hier mee aan de slag gegaan nadat de vraag van meerdere gebruikers kwam. Wat wij als gebruiker ervaren is dat MKG goed luistert naar wat wij als gebruiker nodig hebben in een pakket als MKG. We willen niet tien verschillende softwarepakketten maar zoveel mogelijk integratie in MKG.

Ook dagelijkse vragen worden door de service afdeling van MKG adequaat opgelost. Er wordt door MKG een verschil gemaakt in de complexiteit van de vraag en welke MKG’er de vraag behandelt. Daarnaast ervaren wij de bereikbaarheid als uitstekend. Iets dat voor ons als gebruiker zeer goed werkt.Barbara Vermeij, Manager QA
Addie Vrieze, Manager Purchasing
DKMS