Terug
Vooruit

Mijn MKG is vernieuwd

maandag 29 november 2021


Half augustus is het vernieuwde Mijn MKG gelanceerd. In deze portal kun je nu nog meer zaken zelf online regelen. Naast de nieuwe homepage en een opgefrist uiterlijk zul je binnen Mijn MKG een aantal inhoudelijke veranderingen zien.

Notificaties

In het hoofdmenu kom je actieve notificaties tegen die je erop wijzen dat er bijvoorbeeld sprake is van een storing, dat er onderhoud of een update gaat plaatsvinden of dat er voor jou een activiteit is gepland. Als je erop klikt, ga je direct naar dat onderdeel in Mijn MKG.Activiteiten

Eén van de belangrijkste veranderingen is het onderdeel 'Activiteiten'. Hier kun je een afspraak maken met een consultant, een cursus aanvragen, een actiepunt voor je organisatie inplannen en met ons een implementatiestap organiseren. Via de Actielijst wordt dan direct duidelijk of je ergens actie op moet ondernemen. In ons Kenniscentrum hebben we inmiddels een aantal artikelen gepubliceerd over Activiteiten binnen Mijn MKG.We zullen regelmatig updates met de nodige verbeteringen doorvoeren. Ook gaan we in de komende weken nieuwe functionaliteit toevoegen. Via deze nieuwsbrief houden we je hiervan op de hoogte. We hopen dat je veel profijt gaat hebben van het vernieuwde Mijn MKG.