Terug
Vooruit

21 juni 2017: MCB - MKG Kennisdag

woensdag 31 mei 2017

Word wijzer over de mogelijkheden van ketenintegeratie! Praktijkcases tonen aan hoe je kunt besparen op handmatige invoer en daarbij de kans op fouten verlaagd.

In hoeverre is uw bedrijf gedigitaliseerd?

In samenwerking met MCB willen wij zo veel mogelijk van onze kennis op het gebied van ketenintegratie met u delen. Dit gaan we doen door op woensdag 21 juni 2017 samen met MCB een Kennisdag te organiseren waarbij wij u alles zullen vertellen over de trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en ketenintegratie. Daarnaast zullen een tweetal bedrijven in een praktijkcase tonen hoe u kunt besparen op handmatige invoer en daarbij de kans op fouten verlaagd.

Laserparts

Laserparts is gespecialiseerd in het snijden van plaat-, buis- en kokerproducten op maat in RVS, aluminium en staal. Al jaren zijn zij een trouwe klant van zowel MKG als MCB. Johan Hoeks, Bedrijfsleider, zal tijdens deze dag een praktijkcase presenteren waarbij "van MCB materiaalpartij tot eindproduct in één automatisch proces" centraal zal staan. Hierbij zullen onderandere prijsafspraken, calculeren, het inkoopproces, voorraadbeheer en partijregistratie aan bod komen.

Tilburgs Truck Parts

Tilburgs Truck Parts uit Valkenswaard is leverancier voor opbergruimte tussen de wielen. Sinds 1996 heeft het bedrijf zich toegelegd op de doorontwikkeling van opbouw- en onderbouwkisten voor de automotive sector. Net als Laserparts is zijn zij ook als jaren een vaste klant van MCB en gestart met de implementatie van MKG. In 2016 was Tilburgs Truck Parts een van de deelnemers van Rally Dakar 2016. Na dit indrukwekkende avontuur zijn ze voor altijd besmet met het Dakarvirus en hebben dan ook weer deelgenomen aan de Rally van 2017. Frank Tilburgs, Directeur, zal vol passie zijn verhaal en belevingen met u delen.

Programma

12u00 - 13u00Ontvangst en lunch

13u00 - 15u00Rondleiding

15u00 - 15u15Welkomstwoord (Erik Spikmans, Director Sales MCB)

15u15 - 15u45Ketenintegratie voor MKG gebruikers (Eric Bakker, Manager Consultancy, MKG)

15u45 - 16u15Praktijkcase Laserparts (Johan Hoeks, Bedrijfsleider Laserparts)

16u15 - 16u45Dakar 2017 (Frank Tilburgs, Directeur Tilburgs Truck Parts)

16u45 - 18u00Netwerkborrel


Klinkt dit u als muziek in de oren? Dan is het zeker interessant om deel te nemen aan de verschillende presentaties tijdens deze Kennisdag.