Terug
Vooruit

Online workshop SMART Machining Platform op herhaling

dinsdag 23 juni 2020

Wauw! Onze eerste online workshop was een groot succes! Meer dan 100 enthousiaste en actieve deelnemers. Kon jij er niet bij zijn? Niet getreurd, we gaan op herhaling op dinsdag 30 juni!

Het SMART Machining Platform is een initiatief van 10 toonaangevende leveranciers in de Benelux op het gebied van SMART-Industry, waaronder MKG.

Het platform wil organisaties slimmer en innovatiever laten werken, waardoor hun productiviteit verbetert. Een fabriek slim maken is echter niet eenvoudig en brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Het SMART Machining Platform organiseert op donderdag 11 juni haar eerste online workshop. Tijdens de online workshop geven experts antwoord op vragen zoals:
Welke componenten moet een Industrie 4.0 (ook wel SMART) fabriek bijvoorbeeld bevatten? En hoe zijn bestaande systemen in deze oplossing te integreren?

Het doel van het SMART Machining Platform is om o.a. levertijden te verkorten, kostprijzen te verlagen, uitval te minimaliseren en wachttijden te reduceren; oftewel, maximaal rendement te behalen voor haar leden. Hiervoor dienen in iedere fase van het productieproces verbeteringen te worden doorgevoerd.

Interesse om deel te nemen aan de online workshop?
Inschrijving gesloten.

Datum: Dinsdag 30 juni 2020
Tijdstip: 09.30 – 10.15 uur

Lid worden?

Kijk voor meer informatie op www.smartmachiningplatform.nl. Via de website is het mogelijk om je te aanmelden voor het SMART Machining Platform. Lid worden is volledig gratis en je wordt meerdere keren per jaar uitgenodigd voor het bijwonen van (online) workshops en seminars.