Gezien de huidige situatie omtrent het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid hebben we maatregelen genomen om de gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van onze dienstverlening te borgen. Deze maatregelen gelden van 16 maart tot nader order.


Verbetertrajecten in het Corona tijdperk

Inmiddels hebben wij ervaren dat diverse consultancy werkzaamheden goed en efficiënt op afstand zijn uit te voeren. Het kan juist nu interessant zijn om mogelijkheden te bekijken waar je nog geen tijd voor hebt gehad.
Wij hebben hieronder 7 interessante verbetertrajecten op een rij gezet. Heb je momenteel tijd om je bedrijf te verbeteren? Dan helpen we je graag mee:Project 1: Liquiditeitsprognose opzetten
Interessant voor: MKG004 en MKG5 gebruikers
Waarom doen? Je krijgt inzicht in de bankstand voor de komende weken/maanden zodat je tijdig kan anticiperen. De prognose wordt opgesteld op basis van financiële stromen zoals de orderportefeuille, de openposten debiteuren/crediteuren, inkoop en vast terugkerende kosten/ontvangsten. Liquiditeitsprognose is een standaard module in MKG.
Inspanning van jouw bedrijf: Initieel 2 uur, daarna wekelijkse opvolging/bewaking
Inspanning MKG: 2 uur


Project 2: Introductie in MKG5
Interessant voor: MKG004 gebruikers
Waarom doen? In gebruikersmogelijkheden, analyses en techniek kent MKG5 grote verschillen met MKG004. Je krijgt aan de hand van een remote demonstratie een goede indruk van de voordelen van MKG5 ten opzichte van MKG004.
Inspanning van jouw bedrijf: 1 uur
Inspanning MKG: 1 uur (kosteloos)


Project 3: Transitie van MKG004 naar MKG5
Interessant voor: MKG004 gebruikers
Waarom doen? Na de transitie kan je gebruik maken van alle voordelen van MKG5. MKG kent een beproefd transitietraject naar MKG5. Voor veel bedrijven is het traject ook goed remote uit te voeren. Ruim 100 MKG004 gebruikers zijn al over gegaan.
Inspanning van jouw bedrijf: Remote cursus (1 dag), inrichting door key-users, oefenen en repeteren met alle gebruikers.
Inspanning MKG: Afhankelijk van inspanning van jouw bedrijf.


Project 4: MKG5 Dashboards
Interessant voor: MKG5 gebruikers
Waarom doen? Één van de sterke punten van MKG5 zijn de dashboards. Krachtig, overzichtelijk en met de mogelijkheid om eenvoudig in te zoomen op zaken. Vergroot je inzicht in de eigen bedrijfsprestaties. Denk hierbij aan orderintake, VC/NC, urenanalyse, orderresultaat en leverbetrouwbaarheid.
Inspanning van jouw bedrijf: Minimaal 30 minuten
Inspanning MKG: Deel 1: een demo van 30 minuten (kosteloos)
Deel 2: bij interesse, een inrichting en toelichting van ca. 1 uur


Project 5: Kennismaking met ketenintegratie
Interessant voor: MKG004 en MKG5 gebruikers
Waarom doen? Wij gaan je helpen om geautomatiseerd en gecontroleerd data te delen in de keten. Bespaar daarmee op handmatige orderinvoer werkzaamheden en elimineer tegelijkertijd de kans op fouten.
Inspanning van jouw bedrijf: Minimaal 30 minuten
Inspanning MKG: Deel 1: een demo van 30 minuten (kosteloos)
Deel 2: afhankelijk van je wensen


Project 6: Introductie MKG App
Interessant voor: MKG3 en MKG5 gebruikers
Waarom doen? Met de app heb je altijd en overal toegang tot jouw bedrijf en actuele bedrijfsgegevens. Bovendien heb je de mogelijkheid om deze gegevens in de app te bewerken en om nieuwe gegevens toe te voegen. Met de app kan je ook de QR-scanner gebruiken om bijvoorbeeld urenregistratie, partijverplaatsing en productie gereedmeldingen te scannen.
Inspanning van jouw bedrijf: 20 minuten
Inspanning MKG: Een demo van 20 minuten (kosteloos)


Project 7: Introductie MKG3 Boekhouding
Interessant voor: MKG3 gebruikers
Waarom doen? Als optie is MKG3 uit te breiden met een volledig geïntegreerde boekhouding. Er is dan geen koppeling met een ander boekhoudpakket meer nodig. Je kunt betalingen verwerken, bankafschriften inlezen, open posten bewaken, aanmaningen genereren en je hebt direct inzage in het bedrijfsresultaat.
Inspanning van jouw bedrijf: 20 minuten
Inspanning MKG: Een demo van 20 minuten (kosteloos)


De trajecten worden uitgevoerd tegen het consultancytarief.
Heb je interesse in één of meerdere projecten, maar speelt liquiditeit tijdelijk parten, dan denken wij graag mee in een betalingsregeling.

Geef hieronder aan wat we voor je kunnen doen?

* verplicht invullenHartelijk dank voor je gegevens. We streven er naar om binnen 1 werkdag te reageren.